Fritidsjob i Nivå Nu

Nivå Nu søger to unge medarbejder

Vi har ofte foldere og andet, der skal deles rundt i Nivå. Derfor søger vi to unge mellem 13 og 16 år til at gøre det for os.
Vi kan ikke sætte et præcist timetal på, da det er forskelligt, hvor ofte vi skal dele noget ud. Det vil højst være 1-2 gange om måneden.

Du skal være pligtopfyldende, da det er meget vigtigt, at vores informationer kommer ud i alle postkasserne – uanset om det er dårligt eller godt vejr. Og så må du gerne have et smil på læben, mens du deler ud

Hvis du gerne vil søge jobbet, skal du skrive en kort ansøgning, hvor du skal skrive, hvorfor du søger denne stilling, og hvorfor vi skal ansætte lige præcis dig. Ansøgningen skal afleveres til Mette Nivå Nu og har du spørgsmål til stillingen kan Mette kontaktes på tlf 29 66 77 07.

Ansøgningen skal afleveres senest 30 september.

Med venlig hilsen
Alle os i Nivå Nu